Om

Om os

Lene Lynge Sejerup


Lene fik idéen til Milles far har en elefant via sit arbejde som familierådgiver på Behandlingscenter Tjele. Lene er uddannet lærer og studerer på DISPUK.


”Som familierådgiver har jeg ofte manglet en god børne/billedbog, når jeg har opfordret forældre til at tale med deres mindre børn om misbrug og behandling.


Særligt en samtale med en ung far, fik mig til at handle på ideen om at skrive en bog. Han var meget i tvivl om, hvordan han skulle forklare sin datter på tre år, at han var i behandling. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne have givet ham en billedbog han kunne læse sammen med hende. Det får han nu”Jeanette Skeem


Jeanette Skeem arbejder som proceskonsulent, underviser og coach. Oprindeligt er Jeanette uddannet lærer.


”Det har været vigtigt for os, at sproget og historien blev så virkelighedsnær og konkret som muligt. Følelser er meget abstrakte og kan være svære at sætte ord på. Men alle ved hvordan det er at have ondt i maven - og hvad det vil sige at blive stiktosset.”


Milles far har en elefant kan hjælpe børn og voksne med at sætte ord på det, der er svært at tale om - nemlig elefanten i rummet. Det er vores ønske, at Milles far har en elefant kan være med til at give børn og voksne et fælles udgangspunkt for at forstå hinanden."Lane Gry Vejlgaard


Lane bor på Østerbro og arbejder som grafisk designer - og så er hun rigtig god til at tegne.


Lane har en bachelor fra Gerrit Rietveld Academie Amsterdam og Højer Designseminarium.


"Da jeg lavede illustrationerne til Milles far har en elefant, lå det mig på sinde at få de svære følelser og dystre stemninger frem, så barnet, der får bogen læst højt, kan mærke at hun/han ikke er alene.


Samtidig var det vigtigt for mig at dosere lidt humor og detaljer, der gør, at man også kan pege og tale om andre ting end … elefanten i rummet"